Mi se pare mie sau în ultima vreme timpul trece mult prea repede? Să mă bucur că vine vacanța sau să mă panichez că trec zilele fără să apuc să fac tot ce mi-am propus sau ce mi-aș dori? E tare ciudat. Aveam impresia că n-am consumat mare lucru în ultima vreme, din lipsă de timp, dar când m-am apucat să le adun de pe unde le lăsasem goale s-a strâns ceva…
ziajaÎncep cu Ziaja, prietenele mele dragi din ultimele luni. Am terminat crema de mâini despre care v-am povestit aici, demachiantul bifazic și loțiunea micelară cu alge despre care am scris aici, crema de noapte cu Manuka (review aici) și crema de zi, tot cu Manuka, despre care nu am mai apucat să vă povestesc. Nici nu am fost foarte dornică să scriu din cauză că m-aș fi repetat. Este asemeni cremei de noapte, exceptând efectul exfoliant și adăugând SPF-ul. Ca și surata ei, mi-a prins tare bine și nu mi-a cauzat probleme. A fost ok ca bază de machiaj și cu un SPF suficient (pentru mine) în zilele mohorâte.
baieDe la baie am adunat următoarele: gel de duș The Body Shop cu ulei de argan. Este destul de lichid dar și spornic. M-a făcut, totuși, să-mi fie dor de Spiced Pumpkin pe care l-am adorat, sau de Moringa, pentru parfum. A fost hidratant dar destul de plictisitor ca miros.

Rituals Yogi Flow este, pur și simplu, de vis. Este sub formă de spray, transparent când îl pui în palmă, și se transformă în cea mai cremoasă spumă în momentul în care începi să-l întinzi. A fost 8 euro, luat de o prietenă din Belgia, și merită fiecare cent! Miroase divin, curăță blând și nu usucă pielea!

Scrub-ul I Love… vanilla & ice cream a fost mai mult un gel de dus. M-a făcut să iubesc mirosul de migdale, pentru că miroase mai mult a migdale decât a orice altceva.

Gelul de duș Enliven n-a fost chiar pe gustul meu ca și miros. Recunosc că l-am folosit pe post de săpun lichid pentru mâini, transferat într-un alt recipient, de aceea a rămas puțin pe fundul sticlei. sampoaneBalsamul Gliss și-a primit laudele aici. S-a terminat ultimul. Balsamul Head&Shoulders a nimerit într-o comandă pe voucher. Nu știam ce să mai iau… Dacă și jumătățile voastre îl confundă cu un șampon, vă pot spune că nu au făcut drumul degeaba până la magazin și nu e mare pierderea – tot face spumă, poate fi ușor confundat cu un șampon. Cred că s-ar preta la un cowashing (spălare pe păr doar cu balsam).

Șamponul restructurant Foltene a fost ok, pe lungimea părului. Cu rădăcinile nu s-a înțeles. Și nici nu-i vina lui. Scalpul meu e fiță maximă…

spumaSpuma de ras Satin Care de la Gilette e a doua pe care o consum și o voi mai cumpăra, cu siguranță. Cineva se plângea că produsele pentru ras destinate femeilor sunt mai scumpe. Și e și normal să fie mai scumpe, aș zice eu. E net superioară spumei Yves Rocher pentru bărbați și chiar spumei Gilette pentru barbați. E mai hidratantă, mai consistentă, se dizolvă mai greu, se consumă mai greu, etc.

Demachiantul bifazic Garnier mi-a plăcut mult. Îl voi mai cumpăra. Face exact ce trebuie, nu mai detaliez.
batisteDe dimineață am rămas și fără șampon uscat – Batiste pentru păr șaten închis la culoare. De aceea nu îl aveam pozat. Cu prima ocazie mă prezint la Sensiblu și iau altul. E micul meu salvator, mai ales că, mai nou, părul meu se îngrașă la două zile. Nu rău, doar cât să îmi fie rușine să ies așa din casa și cât să-mi dau seama că până seara va arăta nasol de tot. Nu e perfect, îmi întărește părul și-l face destul de aspru/îmbâcsit la atingere. Dar măcar nu rămâne alb (cum rămâna de la varianta Original) și nu mai arată uns. Seara se impune musai spălare. Nu l-am lăsat niciodată o zi și o noapte în cap. Nu l-aș suporta.

Cam atât pentru azi. Vouă ce produse v-au mai rămas în lista de cumpărături după ce le-ați consumat?